BAD Inspiration - UNDER KONSRUKTION

Nice Vit

Romantisk badrumsmiljö i lantlig stil. De vita spegelluckorna och glasvitrinerna bildar tillsammans med ljuslisten en vacker inramning som kompletterar rummets golv och tak.

Nice Grå

Klassisk stil på badrummet, utfört med omtänksamhet. Rymligt badrum med bra skåputrymme. Den gråa färgen kan lätt kombineras med vit för olika nyanser i badet.

Basic Nature med Click Cubes

Stort och rymligt badrum i stilren design som andas natur och organisk miljö. Själva tvättställsmöbeln är utformad med en naturlig träeffekt och tvättstället är tillverkat Getacore.

Shaker Vit

Den klassiska designen leder tankarna till gamla möbeltraditioner samtidigt som den vita och släta ytan bidrar till ett mer nutida utseende med vägghängda skåp.

Shaker Stone Grey

Den relativt enkla badkommoden ”slimline” passar fint med den nyintroducerade Shakerluckan i färgen stone grey. Blandning av färger kan ge en persolig stil i badrummet.

Venezia Vit

Stilren, badrumsmöbel med integrerat grepp som har fått en central placering i detta stora badrum. Man har valt ett Granulon-tvättställ med en enkel rektangulär form.

Paris Vit / Dimblå

Ett badrum där man har lekt med både färger ur Paris-serien.
​​​​​​​Tvättställsarrangemanget är 160 cm brett med 6 djupa förvaringslådor.

Paris vit / ljusgrå

Text kommer snart!
Läs mer

Basic Vit

Text kommer snart!
Läs mer

Capri Högglans

Text kommer snart!
Läs mer

Tirano vit / grå ek

Text kommer snart!
Läs mer

Stecca ek

Text kommer snart!
Läs mer

Tirano Svart

Text kommer snart!
Läs mer