KöksInspiration

för dig i ex. Avesta, Hedemora, Leksand & övriga Dalarna

kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Paris mörkgrå / Torino ask

Kombinationen av färger och material sätter sin prägel på hemmets inredning. Här är köket inrett med målade, mörkgrå fronter i kombination med öppna hyllor av ask.
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Paris Vit

Modernt kök med vita satinytor och breda handtag som kombinerar minimalistisk design och praktiskt användande i ett. Den dubbelt så breda bänkskivan ger en stor arbetsyta i köket.
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Nice Vit - Dalaluckan

Ett helt fantastiskt och stort lantkök. Här har det funnits utrymme att fullända utförandet och upplevelsen. Alla element är vackert inramade av pilastrar vilket ger köket ett genuint utseende
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Nice Grå

Nostalgiskt kök som kombinerar romantiska spegelluckor och vitriner med modern funktionalitet. De höga skåpen avslutas på ett snyggt sätt med en krönlist upp mot taket.
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Basic Vit

Slitstarkt och alltid vackert vitt kök, där attraktiva prisnivåer möter klassisk och enkel design. Kökets slutliga utseende präglas av valet av sockel, bordsskivan och handtaget.

Basic Nature med Click Cubes

Modernt och praktiskt kök med stilsäker och naturlig träeffekt. Trästrukturen kommer helt till sin rätt eftersom man har använt Formia grepplister istället för vanliga handtag.

Nordic Vit

Ett lantkök av exklusiva material som innehåller alla moderna faciliteter samtidigt som det präglas av nostalgi. Tanken bakom kökets utformning är traditionell med överskåp.

Shaker Vit

Shaker-stilen är ett exempel på ett kök med ett traditionellt utseende. Den vita färgen samt de diskreta urfräsningarna gör att köket är tidlöst under många år.
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Shaker Stone Gray

Färgen med det tidlösa uttrycket, gör denna typ av lucka till ett säkert och diskret val i hemmet som önskar en stil som för tankarna tillbaka i tiden.
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Venezia Stone Ash och Vit

Modernt kök där man har kombinerat gråtonad ask och matt vit. Köket är designat med fokus på obrutna linjer, med två djupa lådor istället för den traditionella raden med 3 eller 4 lådor.
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Venezia Vit - Stilrent

Ett fantastiskt kök i mattvit lack utan handtag. Ett mer stilrent kök får man leta efter! Grepplisterna är urfrästa i fronterna och är därför lackerade tillsammans med dessa.
kök, avesta, hedemora, leksandkök, avesta, hedemora, leksand

Venezia Vit Högglans

Stort öppet kök där husets arkitektur har utnyttjas till fullo. Den breda köksön mellan köket och matplatsen, den binder ihop de båda delarna I rummet.

Riva Vit

De rena linjerna i detta handtagslösa kök skapar en enkel design. Här har man valt vita bakstycken vid grepplisterna så att fronten är obrutet vit. 

Vione Vit

Ett funktionellt kök med mycket lådor, Luckan är lackerad och med rak kant, köket är inrett med låga högskåp och låga överskåp som ger ett luftigt intryck.

Frame

Frame fronterna ger köket ett drag av nostalgi – även om det har en minimalistisk och stram skandinavisk design. Bänkskivorna är tillverkade av 20 mm mörk komposit.

Tirano Vit

Modernt vitt kök med trästruktur som ger det mycket stilrena köket en touch av naturliga material. Handtagen är traditionella Marina bygelhandtag.

Tirano Grå Ek

I detta kök nyttjas platsen optimalt. Även om det är skåp från golv till tak ger inredningen
med alu-vitrinskåpen ett luftigt utseende och en bra kontrast till dom vita fronterna i ek struktur.

Tirano Svart

Ett häftigt kök med en riktigt bra inredning som ger många möjligheter. Placeringen ger bra skåpsutrymme och allt är samlat inom en liten yta.

Tirano Ek Natur

Ek är en evergreen inom kök och möbeldesign. Den karakteristiska ådringen och träets färgspel har genom alla tider fascinerat.
Fronterna har en känsla av trästruktur.

Trento Vit Ek / Stecca

Ett fantastiskt spännande kök som lever upp till både design och kvalitet i ett ytterst modernt och väldesignat hus. Ön med diskho har klätts med Stecca-fronter I massiv ek.

Como Vit Ek / Stecca

Hela köket är en integrerad del av ett allrum/vardagsrum i två plan. Köket är tillverkat av vitt högtryckslaminat (samma material som används till bänkskivor) med en massiv ekkant.

Capri Vit

Modernt och enkelt kök i slät vit yta. En enkel design med ett brett köksbord i mörkt antracitkalkstenslaminat. Handtag används i varierande bredd så att de matchar fronterna.

Capri Högglans

Till denna etagelösning har man valt enkla, vita fronter med högglansig yta. Den ganska vanliga uppställningen får genom de blanka ytorna en touch av storstadskänsla.

Latte Oak Line & Siena Matt Vit

Detta överlägsna resultatet tar fram det bästa i stort sett alla material och är samtidigt helt unikt. Efter både 10 och 20år så ser framsidorna och träets årsningar ut  som nya!