Basic Nature med Click Cubes

Kök – Basic Nature med Click Cubes


Modernt och praktiskt kök med stilsäker och naturlig träeffekt. Trästrukturen kommer helt till sin rätt eftersom man har använt Formia grepplister istället för vanliga handtag. Fronterna på alla underskåp ser likadana ut – oavsett om de rent faktiskt döljer lådor, diskbänksskåp eller diskmaskin. Detta har man löst genom att använda Formia integrerade handtag, dessa kopplar ihop flera fronter på ett elegant och osynligt sätt. Att endast använda två djupa lådor, kombinerat med invändiga lådor, är en detalj som väsentligt bidrar till en stilren design.

Observera att överskåpen och högskåpen är utformade med extra höjd för att de ska nå ända mot taket. Genom detta utnyttjar man utrymmet på ett optimalt sätt, samtidigt som man underlättar rengöringen då man undviker svåråtkomliga skrymslen och hörn.

Bänkskivan är en traditionell 30 mm vit laminatbänkskiva med en underlimmad, svart Intra Juvel Nemo granitdiskho. Det mycket stilrena köket kryddas av 7 Click Cubes i vita, gula, lime, svarta och turkosa färger som monterats i ett asymmetriskt mönster på ena sidoväggen. Click Cubes kan både hängas – som här – staplas eller monteras på hjul. Kombinationsmöjligheterna är oändliga.

​​​​​​​Basic är en 16 mm spånskiva med slagtålig melaminbeläggning. 
Solid 0,8 mm avrundad ABS kant. Frostat glas i vitrin som standard, Går även och får klar och rökt glas.
Finns i färgerna Vit, Grå och Nature