Frame med TouchMotion

Kök – Frame med TouchMotion

​​​​​​​
Frame fronterna ger köket ett drag av nostalgi – även om det har en minimalistisk och stram skandinavisk design. Den tunna ramen runt varje enskild front ger ett utseende som påminner om 50- och 60-talens handbyggda kök med ramar runt alla lådor och luckor. Det är dock en toppmodern funktion med djupa lådor och maximalt utnyttjande av utrymmet som karaktäriserar detta luxuösa kök. Överskåpen hänger fritt och man har använt olika bredder, vilket skapar en iögonfallande detalj och säkrar en lätthet i rummet.

Bänkskivorna är tillverkade av 20 mm mörk komposit med underlimmad Cristalite vask. Köksön har sittplatser på två sidor, man har här sänkt bänkskivan i förhållande till själva köket - vilket både designmässigt och användarmässigt är ett genidrag. Köket har försetts med en Grohe Red blandare som gör att det finns vanligt kallt/varmt vatten samt kokande vatten i en och samma kran. Det har monterats Trendline handtag på alla fronter.

Frame visas här med TouchMotion, ett grepplös och praktiskt lösning, där du både öppnar och stänger lådor och skåp med ett enkelt lätt tryck.
TouchMotion ger köket ett flott minimalistisk intryck.