Melinga Svart

Kök - Melinga Svart


Knivskarp kontrast - helt utan fettfläckar.

Svart & vitt - svårare än så är det inte att pricka rätt i trenderna, spot on. Ett svart kök utstrålar exklusivitet, stabilitet och modern elegans.

Innan AUBOs Melinga-serie kom ut på marknaden fanns det bara ett stort och förargligt ”men” - svarta kök drog till sig feta fingermärken med något som kunde liknas vid magi.
Man behövde nästan inte ens röra...

Det problemet har AUBO löst med en nyligen framtagen folie som Jens hittade på en köksmässa i Italien. En tysk teknik gör luckorna extremt smutsavvisande så att linjerna i den rena och enkla italiensk-danska designen alltid är knivskarpa. Utan att ytan behöver torkas av med en fuktig trasa i tid och otid.

Observera även hur lådornas handtag kan utgöra ett grafiskt element i en i övrigt minimalistisk design.

Kanterna på kökets stomme utsätts för slag och stötar när luckor och lådor öppnas och stängs - normalt många gånger varje dag. Som en extra finess kan du välja att få göra en extra 2 mm färgad kant på stommarna i ditt nya kök. Kantningen gör ditt kök mer tåligt mot vardagens slitage och ger samtidigt köket en mer exklusiv look.​​​​​​​

Kom ihåg att bilden förstås bara är avsedd som inspiration, att alla material i princip kan blandas kors och tvärs, och att interiören skapas efter dina specifika behov. Det  är helt och hållet du själv som gör valen i ditt nya kök.. Naturligtvis, med bra råd och vägledning från AUBOs begåvade konsulter – det är därför vi är här.