Tjänster

Få hjälp med ditt kök eller badrum i Malung, Mora, Rättvik, Säter & övriga Dalarna

"Jag skulle vilja ha hjälp med montering eller helentreprenad."

Vad passar dig bäst?

Montage


Tycker du om att skita ner händerna själv, har inget emot att riva, måla och tapetsera? Då kan montage vara någonting för dig! Du sköter alltså för och en del omkringarbete medan vi fixar:
 • Inbärning
 • Upppackning
 • Förberedelse
 • Montering
 • Avstädning
 • Besiktning
Detta blir det billigare alternativet för dig som inte har något emot att jobba själv.


​​​​​​​

Helentreprenad


Tycker du inte om att skita ner händerna? Det är ju inte alla som tycker att byggande, slitande och målade inte är det roligaste man kan hålla på med. Lugn, vi har ett alternativ även för dig. Med helentreprenad så utför vi tjänster, utöver det som ingår i montage:
 • Rivning
 • Takmontering + försäljning material.
 • Målning/tapetsering
 • Golvläggning
 • Kakling
 • VVS-installation.
 • El-installation.
Detta är det lyxigare alternativet där allt bara funkar. När du får nycklarna tillbaka till din fastighet i Falun, Borlänge eller Ludvika med omnejd så är allt perfekt!

Vårt arbetssätt

Är du lite nyfiken på hur vi jobbar? Här kan du läsa mer om vårt arbetssätt, vilka steg du går igenom när du jobbar med oss och i vilken ordning det sker.

Inspiration


Hos Oss på Aubo Kitchn Dalarna Kan du få inspiration till just Ditt kök & badrum i Borlänge, Falun, Malung, Mora, Rättvik, Säter och övriga Dalarna. Besök våra vackra kök- och badrumsutställningar och låt Oss få höra din vision och önskemål. Hos oss finner du även garderobslösningar!

Vi är med från början till slut!

Ritmöte


Kom gärna förberedd för ett ritmöte hos Oss. Tag med Era mått till mötet och tillsammans skissar fram grunden till det som senare ska bli det perfekta köket, badrummet eller garderobslösningen för just dig!

Vi erbjuder då exlusiv tid tillsammans med dig när det passar just din kalender, dag som kväll !

Offert


​​​​​​​Du hittat den stil som passar perfekt in till köket, badrummet och garderoberna! Då sätter vi oss ner på mötet och bollar några idéer tillsammans. Sedan är det dags att ta fram en Offert på det Kök som du blivit inspirerad av!

Vet du att du behöver hjälp med montering så ordnar vi även en offert från vår snickare.

Finansiering


Inte alla slantarna på kontot nu på en gång? Lugn, vi kan erbjuda dig ett alternativ där du kan dela upp din betalning!

​​​​​​​Vi har ett samarbete med Ecster om
Avbetalningsplan önskas!

Beställning


​​​​​​​När ni bestämt er att bli kund hos oss på Kitchen Dalarna ! Vi bokar en tid för ett hembesök för er i Borlänge, Falun eller Ludvika med omnejd när det passar Er! Du som kund kan även komplettera något samtidigt vi gör vårt besök.

Hembesök


Vi gör ett hembesök hos Er och vi tillsammans kontroll-mäter köket eller badrummet och vid behov så kan vi göra kompletteringar. Vi går igenom beställningen men kund. Efter besöket så verkställer vi beställningen och kommer vid senare tillfälle återkomma till kund för tid för leverans för önskat Kök, badrum och garderobslösning!

Leverans och montering


Leverans på en beställning är minst 2 veckor, Även vid beställning av specialmodeller är minst 2 – 4 veckor. Leveransen av din beställning sker direkt hem till din dörr!
​​​​​​​
Vi kan även tillhandahålla våra egna snickare som kan montera erat kök, då kommer snickaren och ringa upp Er som kund för ett möte.

Slutbesiktning


​​​​​​​Vi besöker kunden hemma och även fotografrerar och visar upp köket på vår hemsida om kunden går med på detta.

Vi är med från början till slut.

Några av våra leverantörer